Буде смакота! Кулінари розповіли два найкращі рецепти кляру для відбивних зі свинини

Відбивні смачні, коли соковиті. А для цього їм неодмінно потрібен кляр. Без нього немає такого ефекту повноти смаку. Свинина не є виключенням. Так, вона досить жирна, але це не означає, що її можна готувати просто в борошні та яйці. Пропонуємо два смачних рецепти кляру, передають Патріоти України.

Кляр №1

Перший варіант буде на основі панірувальних сухарів. З ними буде хрустка скоринка. Для його приготування потрібно змішати разом 1 яйце, 100 мл борошна та 150 мл панірувальних сухарів. Замість них можуть бути й панірувальні крихти.

Кляр №2

Для нього знадобляться: 1 яйце, 2 ст.л. сметани, 2 ст.л. борошна, 3 ст.л. твердого сиру, 2 ст.л. свіжої петрушки, борошно для панірування. Відбивні з таким кляром мають легку свіжість зелені.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чи можна варити заморожену курку чи треба розморожувати

неділя, 9 лютий 2025, 23:10

Курка – це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України. Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господин...

Все просто! Як видалити наліт із кранів за 5 хвилин

неділя, 9 лютий 2025, 18:12

Накип – твердий наліт, що утворюється через мінеральні відкладення, які залишаються після випаровування води. Згодом вони кристалізуються, і видалити їх стає складно. Тому бажано позбавлятися накипу відразу, тим більше, що він може стати ще й розсадник...