Відбивні смачні, коли соковиті. А для цього їм неодмінно потрібен кляр. Без нього немає такого ефекту повноти смаку. Свинина не є виключенням. Так, вона досить жирна, але це не означає, що її можна готувати просто в борошні та яйці. Пропонуємо два смачних рецепти кляру, передають Патріоти України.
Перший варіант буде на основі панірувальних сухарів. З ними буде хрустка скоринка. Для його приготування потрібно змішати разом 1 яйце, 100 мл борошна та 150 мл панірувальних сухарів. Замість них можуть бути й панірувальні крихти.
Для нього знадобляться: 1 яйце, 2 ст.л. сметани, 2 ст.л. борошна, 3 ст.л. твердого сиру, 2 ст.л. свіжої петрушки, борошно для панірування. Відбивні з таким кляром мають легку свіжість зелені.
Медики попереджають: звична ранкова кава може бути більш небезпечною для жіночого організму, ніж вживання алкоголю чи енергетичних напоїв. Особливо це стосується тих, хто випиває кілька чашок щодня, передають Патріоти України. За словами кардіологів, к...
Правильний сніданок - це більше, ніж просто смачна звичка. Те, що ми їмо зранку, здатне впливати на рівень енергії, концентрацію та навіть захищати мозок від вікових змін, передають Патріоти України. За даними клініки Клівленда, ранній прийом їжі підси...