Відбивні смачні, коли соковиті. А для цього їм неодмінно потрібен кляр. Без нього немає такого ефекту повноти смаку. Свинина не є виключенням. Так, вона досить жирна, але це не означає, що її можна готувати просто в борошні та яйці. Пропонуємо два смачних рецепти кляру, передають Патріоти України.
Перший варіант буде на основі панірувальних сухарів. З ними буде хрустка скоринка. Для його приготування потрібно змішати разом 1 яйце, 100 мл борошна та 150 мл панірувальних сухарів. Замість них можуть бути й панірувальні крихти.
Для нього знадобляться: 1 яйце, 2 ст.л. сметани, 2 ст.л. борошна, 3 ст.л. твердого сиру, 2 ст.л. свіжої петрушки, борошно для панірування. Відбивні з таким кляром мають легку свіжість зелені.
Дріжджі, які можна використовувати для замісу тіста, мають бути насамперед свіжими, передають Патріоти України. Якісний продукт відрізняється характерним запахом – дріжджі мають приємний аромат з трохи помітною кислинкою. Якщо ви сумніваєтеся у доброяк...
Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...