Свинячий шашлик краще маринувати, на думку кулінарів, найкраще в маринаді з томатного соку, а також кефірі та йогурту. Варто зазначити, що в майонезі маринувати м'ясо не варто, якщо не бажаєте зіпсувати його, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду із мінеральної води для свинячого шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо промийте і поріжте на однакові квадратики приблизно 3 см і відразу залийте газованою водою і залишаємо на 2-4 години.
2. Після злийте воду і додайте нарізану цибулю, додаємо в м'ясо. Порціями додаємо сіль і перець, постійно перемішайте і влийте оцет і лимонний сік, додайте улюблені спеції, гірчицю і добре перемішуємо, додайте ще лавровий лист і накриваємо плівкою, залиште на 2-3 години, але краще на добу.
3. Посмажте шашлик!
Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою. Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним, пе...
Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України...