Свинячий шашлик краще маринувати, на думку кулінарів, найкраще в маринаді з томатного соку, а також кефірі та йогурту. Варто зазначити, що в майонезі маринувати м'ясо не варто, якщо не бажаєте зіпсувати його, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду із мінеральної води для свинячого шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо промийте і поріжте на однакові квадратики приблизно 3 см і відразу залийте газованою водою і залишаємо на 2-4 години.
2. Після злийте воду і додайте нарізану цибулю, додаємо в м'ясо. Порціями додаємо сіль і перець, постійно перемішайте і влийте оцет і лимонний сік, додайте улюблені спеції, гірчицю і добре перемішуємо, додайте ще лавровий лист і накриваємо плівкою, залиште на 2-3 години, але краще на добу.
3. Посмажте шашлик!
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...