
Свинячий шашлик краще маринувати, на думку кулінарів, найкраще в маринаді з томатного соку, а також кефірі та йогурту. Варто зазначити, що в майонезі маринувати м'ясо не варто, якщо не бажаєте зіпсувати його, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду із мінеральної води для свинячого шашлику.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо промийте і поріжте на однакові квадратики приблизно 3 см і відразу залийте газованою водою і залишаємо на 2-4 години.
2. Після злийте воду і додайте нарізану цибулю, додаємо в м'ясо. Порціями додаємо сіль і перець, постійно перемішайте і влийте оцет і лимонний сік, додайте улюблені спеції, гірчицю і добре перемішуємо, додайте ще лавровий лист і накриваємо плівкою, залиште на 2-3 години, але краще на добу.
3. Посмажте шашлик!
Ароматні суміші, які ми звикли використовувати лише у випічці, мають куди ширший потенціал. Їхній насичений склад століттями застосовується у натуральній медицині, а користь від них відчутна вже після кількох днів регулярного вживання. Дієтологи радять...
Помірне щоденне споживання кави може уповільнювати біологічне старіння клітин у людей із тяжкими психічними розладами, однак перевищення рекомендованої кількості нівелює цей ефект. Про це свідчать результати дослідження, опублікованого в журналі BMJ Me...