Буде смакота! Що додають професіонали у фарш на пельмені

Багато хто думає, що смачні пельмені будуть, якщо тісто відмінне зробити, щоб не розпадалося та було м’яким після варіння. Але насправді саме фарш грає вирішальну роль у тому, якою буде ваша страва, передають Патріоти України.

Подробиці

Професіонали рекомендують ніколи не купувати готовий фарш на пельмені. По-перше, ви на 100% не знаєте, що виробник вирішив перемолоти. По-друге, свіжість та якість м’ясної сировини під питанням, а також фарш готовий часто надто дрібно перемелений, пастоподібний.

Краще брати свинину (жирну!) та яловичину у пропорції 50/50. Пісне м’ясо зробить пельмені давкими, тому ідеально взяти шию для фаршу.

Щоб начинка у пельменів була соковита у фарш обов’язково додайте крижану воду. На 1 кг беріть 100 мл води. Для ніжності готового м’ясного фаршу можна додати масло або вершки. Також рекомендують цибулю не пускати через м’ясорубку, а дрібно різати.

Бережіться! Названо популярні продукти, які руйнують серцево-судинну систему

неділя, 14 вересень 2025, 8:15

Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...

Осінній смак щастя: Яблучний пиріг з корицею, який закохає у себе з першого шматка

субота, 13 вересень 2025, 19:06

Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...