На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасно. Ось як варити бульйон, передають Патріоти України.
Причиною неприємного запаху може стати кров, що залишилася у м’ясі. Тому при варінні і знімають сіру піну.
Замість спроб приховати неприємний запах, спробуйте нормально підготувати м’ясо до варіння:
Спробуйте приготувати ці незвичайні котлети – і ви відмовитеся від класичних – не сковороді, передають Патріоти України. У чому їх оригінальність? По-перше, в тому, що випікаються в духовці, але мають вигляд смажених. По-друге, не потрібно виробляти ру...
Вареники – смачна та доступна для кожного страва. А надзвичайно смачні вареники з сезонними ягодами – вишнею, клубникою, чорницею, передають Патріоти України. Не обов’язково стояти кілька годин на кухні, щоби приготувати вареники з начинкою. Якщо немає...