Картопляні оладки досить прості у приготуванні та дуже смачні. Втім, багато кулінарів-аматорів пропускають один важливий етап створення страви. Справа в тому, що для отримання ідеальних дерунів недостатньо просто змішати всі інгредієнти і відправити суміш на розпечену сковороду, передають Патріоти України.
Потрібно виконати процедуру, без якої тісто не набуде потрібної консистенції. Підсумком пропущеної дії може стати повне розчарування гурмана: страва буде несмачною.
З подрібненого овоча має бути видалена волога. Якщо цього не зробити, то в картоплі залишиться багато води, що з високою ймовірністю призведе до розкисанню тіста для дерунів.
Щоб усунути зайву вологу, слід віджати основу для страви через марлю. Втім, можна обійтися і без цього матеріалу. Процедуру легко провести за допомогою сита.
І лише після цього картоплю можна перекласти у велику ємність, після чого з’єднати інгредієнт з іншими компонентами: борошном, сирим яйцем, цибулею та спеціями.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...