
Якщо ви обожнюєте піцу з тонким тісто, як у піцерії, то цей варіант саме для вас. Готується швидко, не потрібно довго чекати. 20 хвилин і можна випікати смачну домашню піцу, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
У мисці змішайте теплу воду, цукор та дріжджі, перемішайте, що всі інгредієнти розчинилися. Окремо в мисці розмішайте борошно, яйце, сіль та олію.
Воду з дріжджами влийте в борошно і перемішайте до однорідної маси. Замісіть м’яке та дещо липке тісто. За потреби треба додати більше борошна.
Тісто залиште на 10 хвилин, після цього сформуйте кульки і тонко розкачайте їх у круги. Змастіть круглі основи соусом і викладіть улюблену начинку. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...