Фарш для котлет не повинен складатися виключно з м’яса. В основу страви повинні входити й інші компоненти,, передають Патріоти України.
Зазвичай для «зв’язування» фаршу використовують сире яйце чи білий хліб.
Однак прихильники корисного харчування надають перевагу додавати в котлети багато цибулі. Виходить і смачно, і корисно.
Ще одним популярним овочевим компонентом фаршу є картопля.
Втім, існують менш відомі, але не менш цікаві варіанти складу котлетної основи.
У фарш можна сміливо додавати і багато інших овочів. Які саме? Про це розповість стаття.
Овочі зроблять зовнішній вигляд котлет більш апетитним. Крім того, стравою буде забезпечено соковитість.
Щоб у страві не з’явилася гіркота, баклажан треба попередньо замочити в підсоленій воді на півгодини.
Головною перевагою цього овочу є нейтральний смак. Жодної цибульної або часникової різкості не буде.
При цьому котлети вийдуть смачними та неймовірно соковитими. Крім того, тертий кабачок робить тісто більш однорідним, позбавляючи кулінара необхідності додавати батон. На кілограм м’ясної основи достатньо 200 г кабачка.
Якщо кулінар додасть у кілограм котлетного фаршу 200 г нашаткованої вареної капусти, вийдуть вельми апетитні котлетки.
Завдяки цьому коренеплоду котлети придбають і цікавий зовнішній вигляд (з’являться яскраві «помаранчеві вкраплення»), і незвичайний солодкуватий смак. На кіло фаршу додавайте не більше 150 грамів моркви. ЇЇ можна перекрутити на м’ясорубці чи потерти на тертці.
М’ясо та бурий коренеплід чудово поєднуються один з одним. За рахунок нестандартного інгредієнта котлети набудуть яскравого кольору та легкого солодкого смаку.
У кілограм котлетної основи потрібно покласти не більше 0,3 кілограма тертого вареного буряка.
Приготування їжі підпорядковується своїм правилам і законам, недотримання яких веде до того, що страви виходять неапетитними та несмачними. Тому завжди варто підходити до цього питання максимально підготовленими, передають Патріоти України. Які 10 поми...
Фарш для котлет не повинен складатися виключно з м’яса. В основу страви повинні входити й інші компоненти,, передають Патріоти України. Зазвичай для «зв’язування» фаршу використовують сире яйце чи білий хліб. Однак прихильники корисного харчування нада...