У смачних голубців є 5 секретів, які помітно спрощують процес їхнього приготування та економлять час. Скористайтесь ними, та готуйте з задоволенням смачні голубці, передають Патріоти України.
Секрет перший
Капусту для голубців можна заготовити заздалегідь. Листя, відокремлюють та складають в пакети, відправляють у морозилку. Усього 12 годин у морозилці – і капусту для голубців уже можна не варити.
Секрет другий
Багато хто вважає, що рис для фаршу потрібно зварити до напівготовності. Куди простіше залити окропом крупу і в цей час займатися підготовкою інших інгредієнтів. На момент, коли доведеться додавати рис у фарш, крупа дійде до потрібної кондиції хвилин за 30.
Секрет третій
Щоб голубці не підгоріли, соус має бути рідким. Навіть якщо він вийде дуже рідким – можна не переживати. З ним щедро поділяться соком та смаком м’ясо та овочі.
Секрет четвертий
Обов’язково обсмажте голубці перед тим, як скласти їх у каструлю. При цьому багато кулінарів додають трохи борошна, та смажать на рослинній олії до утворення легкої скоринки.
Секрет п’ятий
Голубці не мають бути гігантськими. Достатньо в 2 пальці завтовшки і до 4 см завширшки. Тому й качани вибирають не більше середнього розміру. Також не забувайте обрізати товсті прожилки з капустяних листів.
Це питання, яке часто викликає суперечки, і відповідь залежить від контексту вашого харчування та загального здоров'я, передають Патріоти України. Білий хліб може бути менш корисним у порівнянні з іншими видами хліба, такими як цільнозерновий, через кі...
Вибір найбільш корисного чаю залежить від того, які саме властивості ви шукаєте. Ось кілька варіантів, передають Патріоти України. Кожен з цих чаїв має свої переваги, тому можна вибрати залежно від вашої мети та потреб.Вибір найбільш корисного чаю зале...