
Маринування – це спосіб консервування харчових продуктів, що ґрунтується на дії кислоти, яка в тандемі з сіллю пригнічує життєдіяльність багатьох мікроорганізмів у м’ясі, рибі чи овочах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Щоб ваша курочка вийшла соковитою, ніжною й ароматною, також мала хрустку скориночку, важливо правильно її замаринувати. Професійні кухарі діляться секретами, як приготувати ідеальний маринад для курячого м’яса.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...