Маринування – це спосіб консервування харчових продуктів, що ґрунтується на дії кислоти, яка в тандемі з сіллю пригнічує життєдіяльність багатьох мікроорганізмів у м’ясі, рибі чи овочах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Щоб ваша курочка вийшла соковитою, ніжною й ароматною, також мала хрустку скориночку, важливо правильно її замаринувати. Професійні кухарі діляться секретами, як приготувати ідеальний маринад для курячого м’яса.
Багато господинь принципово не додають соду в тісто, інші заперечують і вказують, що без неї не обійтися, передають Патріоти України. Думки з цього приводу різні, але сходяться кулінари в одному – в бажанні приготувати пишну випічку. Сода використовуєт...
Знаки зодіаку, які часто "витають у мріях" абосхильні до фантазування та мрійливості, це ті, хто любить відволікатися від реальності, шукаючи натхнення у своїй уяві. Ось кілька таких знаків, передають Патріоти України. Ці знаки зодіаку часто віддаються...