Маринування – це спосіб консервування харчових продуктів, що ґрунтується на дії кислоти, яка в тандемі з сіллю пригнічує життєдіяльність багатьох мікроорганізмів у м’ясі, рибі чи овочах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Щоб ваша курочка вийшла соковитою, ніжною й ароматною, також мала хрустку скориночку, важливо правильно її замаринувати. Професійні кухарі діляться секретами, як приготувати ідеальний маринад для курячого м’яса.
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...