Буде смакота! Тушкуйте капусту з цією спецією, щоб розкрити всі аромати

Тушкована капуста – класичний варіант домашньої страви, яку всі ми полюбили ще з дитинства. Про користь тушкованої капусти відомо багато. Вона допомагає зміцнити імунітет, підвищити працездатність, протистояти вірусним захворюванням, передають Патріоти України.

Подробиці

Капусту не рекомендується їсти людям із хворобами кишечника. При цьому клітковина, що міститься в капусті, може спричинити здуття живота, загострити захворювання. Взагалі капуста вважається хорошим дієтичним продуктом, який можна їсти щодня.

Як приготувати капусту?

Цей овоч можна приготувати в каструлі за 10-15 хвилин. Однак без додавання прянощів не обійтися. Гарно приправлену тушковану капусту оцінять справжні гурмани. Приправа надасть страві неповторного смаку та нотки вишуканості. Тушковану капусту можна приготувати про запас і заморозити, щоб взимку на столі була порція вітамінів.

Капусту наріжте смужками (300 г), цибулю наріжте півкільцями (50-70 г), моркву потріть (50-60 г). Змішайте інгредієнти в ємності та трохи помніть, щоб дали сік. Сіль, перець – за смаком, плюс – 50 г олії. Тушкуйте на слабкому вогні 5-10 хвилин, злегка помішуючи. Тепер можна додати особливий інгредієнт – паприку (1 ст. л.) та продовжити готувати 10-15 хвилин, потім прибрати з вогню та можна подавати до столу.

Джерело: ПростоВей

Зміцнює серце, мозок та імунітет: Ця копчена риба - справжня знахідка для літніх людей

понеділок, 25 серпень 2025, 9:45

Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...

Цей секрет творить дива! Додайте половину ложки в ранкову каву - і метаболізм прискориться

понеділок, 25 серпень 2025, 8:12

Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...