Якщо запекти куряче м'ясо з крупою в духовці – у вас вийде повноцінна ситна страва на вечерю. Готується вона значно простіше за традиційний плов. А замість класичного рису або гречки можна використати курупу, яка відварюється моментально і без зайвої мороки, передають Патріоти України.
Ідея приготування запечених курячих стегон в духовці на вечерю опублікована на сторінці фудблогерки Христини з ніком foodblog kristi в Instagram. Ідеальна курап на такий випадок – це булгур.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Булгур промити.
2. Пересипати у форму для запікання.
3. Туди ж додаємо нарізані цибулю і моркву.
4. Всипати сіль, спеції та влити воду, перемішати.
5. Зверху викласти стегна.
6. Форму накрити фольгою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
7. Зняти фольгу і готувати ще 20-30 хвилин.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...