Домашні пиріжки допоможуть створити за сімейним столом той затишок, який так потрібний холодними осінніми днями, передають Патріоти України.
Пишні, ніжні, м'які та дуже смачні – такими ми пам'ятаємо їх з дитинства. Але не завжди тісто виходить по-справжньому вдалим. Спробуйте використати кулінарну хитрість та додати особливий інгредієнт.
Зазвичай пиріжки готуються на сироватці чи кефірі. Проте досвідчені кухарі радять використати для тіста майонез. Вам знадобляться:
Зараз сезон яблук, тому як начинку можна використовувати ці фрукти з цукром.
Спочатку розведіть дріжджі у теплій воді, додайте сіль, цукор та майонез. Перемішайте і потроху додайте просіяне борошно, замішуючи тісто. Накрийте його рушником і залиште на годину теплому місці.
Яблука промийте, почистіть та наріжте невеликими кубиками. Перемішайте їх із цукром. Розділіть тісто на шматочки, сформуйте кружечки, викладіть у них начинку та зліпите пиріжки.
У розігріту сковороду налийте рафіновану олію і відправте туди пиріжки. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки.
Після смаження потрібно викласти пиріжки в миску, застелену паперовим рушником – щоб забрати зайвий жир. Смачного!
Не кожний кулінар погодиться з тим, що голубці-напівфабрикати з кулінарії можуть стати повноцінною заміною домашньої кухні. Проте возитися з цією стравою у сучасних господарок не так вже й багато часу, до того ж, крім як з капустою, можна не вгадати з ...
Отримати пишні та соковиті котлети на обід – легко! Але важливо при цьому не допустити банальних помилок, які негативно впливають на структуру та смак страви, передають Патріоти України. Якщо не додавати вологий хлібний м’якуш у фарш, то про легкість м...