Якщо ви любите крильця та курку, приготуйте для них маринад з карі та кунжутом. Це буде смачно та пікантно. З таким маринадом звичні продукти відкриються для вас з нової сторони, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Часник вичавіть або подрібніть ножем. Додайте до нього решту компонентів, а саме: сіль, карі, перець, рослинну олію та воду. Ретельно перемішайте. Маринадом залийте крильця, дайте хвилин п’ять постояти та можна відправляти смажити. На ваш вибір — це може бути духовка або гриль.
Коли крильця будуть готові, посипте їх кунжутним насінням. В цьому маринаді немає значення, яку частини курки ви любите готувати. З ним все буде однаково смачно. Готуйте та отримуйте насолоду від смачної страви.
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.