Будуть дуже смачні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.

Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.

Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.

Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.

Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.

Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.

Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.

Це може здивувати! Чому не потрібно мити печериці перед смаженням

четвер, 28 листопад 2024, 17:08

Печериці не можна починати обсмажувати без попередньої обробки. Справа в тому, що на поверхні грибів майже завжди є зайві частинки. Це можуть бути як піщинки, так і цілі «шматочки» ґрунту. Усі забруднення потрібно видалити. І кулінари мають різні підхо...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають соду у котлетний фарш

четвер, 28 листопад 2024, 16:07

Сода має унікальну здатність “зрівнювати” смак різнорідних компонентів, завдяки чому страва виходить більш збалансованою, передають Патріоти України. Якщо вам здається, що м’ясо недостатньо якісне (жорстке), то невелика кількість соди допоможе його пом...