Будуть дуже смачні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.

Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.

Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.

Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.

Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.

Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.

Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно зберігати джем, варення і конфітюр у холодильнику

п’ятниця, 5 вересень 2025, 6:45

Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...

Ефект здивує! ТОП-7 причин пити м’ятний чай щодня

четвер, 4 вересень 2025, 9:15

Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...