
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.
М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.
Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.
Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.
Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.
Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.
Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату.
М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.
Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.
Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії.
Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.
Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується.
Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...