
Ця нехитра страва напевно порадує вас холодного зимового дня, коли свята начебто закінчилися, але так хочеться тепла та домашнього затишку. На допомогу прийдуть рецепти, знайомі з дитинства. Наприклад, можна приготувати швидкі рубані котлети з курячого філе, радять Патріоти України.
А якщо додати до фаршу тертий сир, буде просто смакота, відзначають на одному з Telegram-каналів. Автор страви взагалі вважає свої котлети «приворотними».
Продукти (з розрахунку 10−12 котлет):
Приготування
Грудку ріжемо дрібними кубиками.
Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, борошно, натертий сир, сметану, сіль та перець.
Добре розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом, викладаємо 1−2 столові ложки маси, формуємо котлети.
Смажимо з кожного боку по 3−5 хвилин, потім накриваємо кришкою і тушкуємо ще 2−3 хвилини.
Смачного!
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...