
Ця нехитра страва напевно порадує вас холодного зимового дня, коли свята начебто закінчилися, але так хочеться тепла та домашнього затишку. На допомогу прийдуть рецепти, знайомі з дитинства. Наприклад, можна приготувати швидкі рубані котлети з курячого філе, радять Патріоти України.
А якщо додати до фаршу тертий сир, буде просто смакота, відзначають на одному з Telegram-каналів. Автор страви взагалі вважає свої котлети «приворотними».
Продукти (з розрахунку 10−12 котлет):
Приготування
Грудку ріжемо дрібними кубиками.
Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, борошно, натертий сир, сметану, сіль та перець.
Добре розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом, викладаємо 1−2 столові ложки маси, формуємо котлети.
Смажимо з кожного боку по 3−5 хвилин, потім накриваємо кришкою і тушкуємо ще 2−3 хвилини.
Смачного!
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...