Ця нехитра страва напевно порадує вас холодного зимового дня, коли свята начебто закінчилися, але так хочеться тепла та домашнього затишку. На допомогу прийдуть рецепти, знайомі з дитинства. Наприклад, можна приготувати швидкі рубані котлети з курячого філе, радять Патріоти України.
А якщо додати до фаршу тертий сир, буде просто смакота, відзначають на одному з Telegram-каналів. Автор страви взагалі вважає свої котлети «приворотними».
Продукти (з розрахунку 10−12 котлет):
Приготування
Грудку ріжемо дрібними кубиками.
Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, борошно, натертий сир, сметану, сіль та перець.
Добре розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом, викладаємо 1−2 столові ложки маси, формуємо котлети.
Смажимо з кожного боку по 3−5 хвилин, потім накриваємо кришкою і тушкуємо ще 2−3 хвилини.
Смачного!
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...