
Ця нехитра страва напевно порадує вас холодного зимового дня, коли свята начебто закінчилися, але так хочеться тепла та домашнього затишку. На допомогу прийдуть рецепти, знайомі з дитинства. Наприклад, можна приготувати швидкі рубані котлети з курячого філе, радять Патріоти України.
А якщо додати до фаршу тертий сир, буде просто смакота, відзначають на одному з Telegram-каналів. Автор страви взагалі вважає свої котлети «приворотними».
Продукти (з розрахунку 10−12 котлет):
Приготування
Грудку ріжемо дрібними кубиками.
Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, борошно, натертий сир, сметану, сіль та перець.
Добре розігріваємо сковорідку, змащуємо маслом, викладаємо 1−2 столові ложки маси, формуємо котлети.
Смажимо з кожного боку по 3−5 хвилин, потім накриваємо кришкою і тушкуємо ще 2−3 хвилини.
Смачного!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...