Пекінська капуста - справжнє джерело вітамінів. У своєму складі вона містить вітаміни А, В-групи, С, Е, К, а також мідь, фосфор, залізо, магній, калій, цинк і йод. Крім того, пекінська капуста має велику кількість заліза і клітковини, добре насичує організм. Відповідно, вам вистачить невеликої порції салату, щоб позбутися від почуття голоду і не знайти зайвих сантиметрів на талії, зазначають Патріоти України.
Взяти суху сковороду, на ній обсмажити кунжут 1-2 хвилини, висипати його в миску і залишити остигати. Пекінську капусту нашаткувати, перекласти в миску, злегка пом'яти руками і посолити. Ковбасу і помідор нарізати соломкою, сир натерти на крупній тертці, перекласти інгредієнти в ємність з капустою. Заправити салат майонезом, посипати чорним перцем, додати подрібнений часник, перемішати. Подавати салат, посипавши його кунжутом.
Печериці промити, обсушити і нарізати пластинами, потім обсмажити на олії до золотистого кольору. Пекінську капусту нашаткувати, зелень подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці, а філе нарізати кубиками.
Зробити заправку: змішати майонез і сметану, додати часник, пропущений через прес, посолити і поперчити. Всі інгредієнти скласти в ємність, додати заправку і перемішати салат. Подаючи на стіл, посипати кунжутом.
або стегенце - 300 г
Пекінську капусту дрібно нашаткувати, копчену курку нарізати довільними шматочками. Сир нарізати кубиками, з'єднати всі інгредієнти в одній ємності. Заправити салат майонезом і перемішати.
Важливо: сухарики краще додавати безпосередньо перед подачею, інакше вони стануть м'якими і несмачними.
Заздалегідь приготувати заправку для салату: змішати оливкову олію, лимонний сік, мелений перець, подрібнений часник і сіль. Пекінську капусту крупно нашаткувати, перекласти в миску для подачі салату, полити 2\3 заправки і перемішати.
Викласти сир, нарізаний кубиками, зверху на капусту. Наступним шаром розподілити консервований тунець. Полити сухарики заправкою, що залишилася, і додати до салату. Відварені перепелині яйця розрізати навпіл і викласти зверху на салат. В кінці посипати все тертим пармезаном і подати страву до столу.
Скумбрія – неймовірна рибка, це джерело вітамінів, мінералів і мікроелементів, вона містить омега-3, оптимізує обмін речовин і рівень гормонів! Але найпрекрасніше те, що вона ще й до неможливості смачна і доступна, передають Патріоти України. Рибка зап...
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...