Пекінська капуста - справжнє джерело вітамінів. У своєму складі вона містить вітаміни А, В-групи, С, Е, К, а також мідь, фосфор, залізо, магній, калій, цинк і йод. Крім того, пекінська капуста має велику кількість заліза і клітковини, добре насичує організм. Відповідно, вам вистачить невеликої порції салату, щоб позбутися від почуття голоду і не знайти зайвих сантиметрів на талії, зазначають Патріоти України.
Взяти суху сковороду, на ній обсмажити кунжут 1-2 хвилини, висипати його в миску і залишити остигати. Пекінську капусту нашаткувати, перекласти в миску, злегка пом'яти руками і посолити. Ковбасу і помідор нарізати соломкою, сир натерти на крупній тертці, перекласти інгредієнти в ємність з капустою. Заправити салат майонезом, посипати чорним перцем, додати подрібнений часник, перемішати. Подавати салат, посипавши його кунжутом.
Печериці промити, обсушити і нарізати пластинами, потім обсмажити на олії до золотистого кольору. Пекінську капусту нашаткувати, зелень подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці, а філе нарізати кубиками.
Зробити заправку: змішати майонез і сметану, додати часник, пропущений через прес, посолити і поперчити. Всі інгредієнти скласти в ємність, додати заправку і перемішати салат. Подаючи на стіл, посипати кунжутом.
або стегенце - 300 г
Пекінську капусту дрібно нашаткувати, копчену курку нарізати довільними шматочками. Сир нарізати кубиками, з'єднати всі інгредієнти в одній ємності. Заправити салат майонезом і перемішати.
Важливо: сухарики краще додавати безпосередньо перед подачею, інакше вони стануть м'якими і несмачними.
Заздалегідь приготувати заправку для салату: змішати оливкову олію, лимонний сік, мелений перець, подрібнений часник і сіль. Пекінську капусту крупно нашаткувати, перекласти в миску для подачі салату, полити 2\3 заправки і перемішати.
Викласти сир, нарізаний кубиками, зверху на капусту. Наступним шаром розподілити консервований тунець. Полити сухарики заправкою, що залишилася, і додати до салату. Відварені перепелині яйця розрізати навпіл і викласти зверху на салат. В кінці посипати все тертим пармезаном і подати страву до столу.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...