Будуть ідеальні! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

Деруни – національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.

Які продукти потрібно підготувати:

  • 2 картоплини;
  • 1 шматок курячого філе;
  • 1 куряче яйце;
  • цибулина середніх розмірів;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 2 столові ложки борошна;
  • сіль та спеції на ваш розсуд;
  • олія для смаження без запаху.

Як готувати:

Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.

Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.

Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.

Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.

Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як прати чорні речі, щоб вони не втрачали свій колір

субота, 12 квітень 2025, 23:10

Речі чорного кольору виглядають ефектно, але при умові його ідеального вигляду. Якщо речі чи одяг виглядають запраними та з сіруватим відтінком, казати про ефектність немає жодного сенсу. Буквально декілька циклів прання можуть позбавити колір насичено...

А ви це знали? ТОП-5 овочів, які повторно нагрівати не можна

субота, 12 квітень 2025, 17:15

Більшість людей намагаються готувати їжу із запасом на кілька днів. У плані економії часу такий підхід можна назвати раціональним. Однак кожен повинен розуміти, що є овочі, які не варто нагрівати. Потрібно пам’ятати цю особливість, готуючи впрок, перед...