Деруни – національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє, передають Патріоти України.
Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.
Які продукти потрібно підготувати:
Як готувати:
Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.
Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.
Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.
Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.
Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...