Запечені яблука можуть бути не тільки корисними, а й дуже смачними. Це чудовий варіант десерту з низки правильного харчування. Смакують і в теплому, і холодному вигляді дорослим та дітям, передають Патріоти України.
Для приготування беремо:
Яблука треба вимити, зрізати верхівки, дістати ложкою м’якуш. Подрібнити її в блендері, після цього додати м’який сир, рідкий мед та волоські горіхи.
Родзинки додавайте на власний смак. Потім всі яблука нафаршируйте сирною начинкою, накрийте зрізаними верхівками.
Викладіть у формі для запікання і випікайте протягом 20-25 хвилин при температурі 190 градусів. Перед подачею присипте цукровою чи корицею на ваш смак.
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...