
Чому саме “секретний” рецепт смачних курячих гомілок у духовці? Бо вони такі смачні, що не кожна господиня розповіла б особливості приготування коронної страви, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Нарізати 7 зубчиків часнику на 3-4 частини. Курячі гомілки добре промити, обсушити, зробити надрізи та засунути в них часник.
Перекласти в миску, додати соєвий соус, кетчуп або томатний соус, чорний мелений перець, копчену паприку, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
Залишити гомілки у цьому маринаді мінімум на 30 хвилин. Викласти гомілки на лист, застелений пергаментним папером. Зверху змастити маринадом, що залишився.
Запікати при температурі 200 градусів 35-40 хвилин.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...