Будуть танути в роті! Як приготувати ніжне та м’яке тісто для вареників

З домашніми варениками ніщо не зрівняється. А смачними вони стають, бо все готується з любов’ю та з найкращих продуктів. Важливий елемент досконалої страви — тісто. Якщо воно буде вдало приготоване, тоді й вареники будуть найсмачніші та тримати форму, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 2 скл.;
  • вода — 1 скл.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Борошно та сіль потрібно просіяти в глибоку миску. Зробіть заглиблення в ньому та налийте туди олію та склянку окропу. Масу потрібно швидко замісити лопаткою, бо вода гаряча. Коли тісто буде однорідним, тоді домішайте його рукой. Залишіть його стояти на 40 хвилин.

Тепер тісто готове до роботи. Можна ліпити вареники з вибраною начинкою. Смачного!

Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

понеділок, 28 квітень 2025, 11:12

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України....

Приготувати за цим рецептом вийде у кожного! Ідеальний домашній майонез для салатів

понеділок, 28 квітень 2025, 10:10

Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати найсмачніший майонез, який відмінно підійде, як заправка до салатів, добавка до закусок та бутербродів, передають Патріоти України. Домашній майонез готується дуже буквально за лічені хвилини. Це можна зробити ...