Будуть танути в роті! Як приготувати ніжне та м’яке тісто для вареників

З домашніми варениками ніщо не зрівняється. А смачними вони стають, бо все готується з любов’ю та з найкращих продуктів. Важливий елемент досконалої страви — тісто. Якщо воно буде вдало приготоване, тоді й вареники будуть найсмачніші та тримати форму, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 2 скл.;
  • вода — 1 скл.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Борошно та сіль потрібно просіяти в глибоку миску. Зробіть заглиблення в ньому та налийте туди олію та склянку окропу. Масу потрібно швидко замісити лопаткою, бо вода гаряча. Коли тісто буде однорідним, тоді домішайте його рукой. Залишіть його стояти на 40 хвилин.

Тепер тісто готове до роботи. Можна ліпити вареники з вибраною начинкою. Смачного!

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....