Будуть танути в роті! Як приготувати ніжне та м’яке тісто для вареників

З домашніми варениками ніщо не зрівняється. А смачними вони стають, бо все готується з любов’ю та з найкращих продуктів. Важливий елемент досконалої страви — тісто. Якщо воно буде вдало приготоване, тоді й вареники будуть найсмачніші та тримати форму, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 2 скл.;
  • вода — 1 скл.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • сіль — дрібка.

Як приготувати

Борошно та сіль потрібно просіяти в глибоку миску. Зробіть заглиблення в ньому та налийте туди олію та склянку окропу. Масу потрібно швидко замісити лопаткою, бо вода гаряча. Коли тісто буде однорідним, тоді домішайте його рукой. Залишіть його стояти на 40 хвилин.

Тепер тісто готове до роботи. Можна ліпити вареники з вибраною начинкою. Смачного!

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...

Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:07

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Пат...