У глибоку миску розбийте яйця, додайте цукор і пудру. Збивайте на максимальній швидкості міксера близько 10 хвилин, поки маса не збільшиться в об'ємі в 3 рази.
Додайте рідкий харчовий барвник червоного кольору. Залежно від виду та концентрації барвника його може знадобитися від кількох крапель до столової ложки. Тому додавайте фарбу потроху, продовжуючи збивати яєчно-цукрову суміш, допоки колір не буде достатньо насиченим і рівномірним.
В окрему миску просійте борошно, крохмаль і какао.
Частинами додавайте суху суміш у збиті яйця, акуратно перемішуючи лопаткою.
Бісквітне тісто має вийти дуже повітряним. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментним папером, і розрівняйте лопаткою.
Випікайте бісквіт за температури 180 градусів близько 10 хвилин. Щоб бісквіт вийшов пишним, дверцята духовки під час випікання відчиняти не можна.
Готовий бісквіт згорніть у рулет разом із пергаментом і накрийте рушником.
Змішайте рікотту зі сметаною, цукровою пудрою і згущувачем. Збийте крем міксером на низьких обертах.
Бісквіт розгорніть, просочіть міцним алкоголем або сиропом за бажанням. Рівномірно розподіліть крем по поверхні бісквіта.
На половину рулету викладіть джем. Обережно згорніть рулет і викладіть на дошку швом донизу.
Гострим ножем підрівняйте кінці рулету. Розтопіть шоколад і прикрасьте ним верх рулету.
Готовий рулет приберіть у холодильник на 8 годин, щоб він просочився і застиг.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...
Лимонна вода вранці - це популярний ритуал багатьох знаменитостей, як-от Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон та Наомі Кемпбелл. Але чи дійсно цей простий напій приносить користь здоров’ю і красі? Експерт, доктор аюрведичної медицини Вайдья Кальян Індукур...