Цей варіант млинців найбюджетніший серед усіх варіантів, але не менш смачний, ніж класичний. Якщо у вашому холодильнику періодично з'являється сироватка, зберігайте цей рецепт млинців. Вони виходять тонкими, ажурними і буквально тануть у роті, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Трохи підігрійте сироватку, додайте до неї яйця, сіль і цукор. Добре збийте вінчиком або міксером.
Всипте борошно та розмішайте, щоб не було грудочок. Влийте олію, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин, щоб глютен «розслабився» у рідині.
Перемішайте тісто ополоником або ложкою та приступайте до смажіння. Готові млинці змащуйте маслом. Смачного!
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...