
Смачну, соковиту та ароматну моркву по-корейськи можна приготувати буквально за десять хвилин. Рецепт виручить, коли необхідно смачно та швидко нагодувати родину чи гостей, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Моркву очистіть від шкірки і натріть на спеціальній або на самій звичайній тертці. Коріандр роздавіть тильною стороною кухонного ножа, змішайте із меленим чорним перцем.
Перекладіть у невелику каструльку і залийте олією. Поставте на невеликий вогонь та добре розігрійте.
Тим часом змішайте моркву з цукром і сіллю, додайте|добавляйте| подрібнені часточки часнику і влийте оцет. Розігріте олію зі спеціями влийте в миску з морквою і знову перемішайте.
Дайте корейській моркві настоятися кілька хвилин під кришкою до її повного остигання, потім перекладіть у гарний салатник і можна подавати до столу.
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...