
Приготувати салат під силу навіть тому, хто дуже далекий від кухні. Головне — мати час і бажання. Восени та взимку дуже популярні салати з буряком. Рецептом одного з них поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
«Буряковий салат готується просто і досить швидко, якщо заздалегідь відварити буряк, -- каже Елла Іванова, -- ось його рецепт. Думаю, одного разу спробувавши цей салат, ви забажаєте приготувати його не раз».
Буряковий салатДля заправки
- 2 невеликих або один великий буряк
- 1 цибулина
- 1 свіжий огірок
- Зелень
- 1 яблуко
- 2 столові ложки олії
- Сіль
- Цукор
- Перець
- Петрушка
- 1 чайна ложка винного оцту
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах.
Приготування
Буряк відварюємо та нарізаємо. Також нарізаємо цибулю, огірок, яблуко та зелень. Додаємо приготовану заправку і добре перемішуємо.
Можна поставити салат у холодильник на 20 хвилин.
І приємного апетиту!
Гранат - це солодко-кислий фрукт із товстою червоною шкіркою. Усередині містяться сотні соковитих насінин, які можна їсти окремо або додавати до страв, передають Патріоти України. Гранат цінують ще з давніх часів за його корисні властивості. Сучасні до...
Якщо зранку бракує часу, але хочеться теплого й поживного сніданку, найкращим порятунком стане сирна запіканка, приготовлена напередодні, передають Патріоти України. Зранку вам знадобиться лише кілька хвилин: розігріли — і на столі вже ніжна, ароматна ...