Бутерброди зі смаком червоної ікри: Недорого та смачно

Червона ікра далеко не всім по кишені для частого вживання, тим більше у воєнний час. Однак, виявляється, можна недорого відтворити смак культової закуски. Секретами приготування поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Весь секрет у тому, що потрібно запекти моркву до карамельного кольору, -- каже Елла Іванова. — Додавайте її в намазку і пробуйте. Особисто мені смак дуже нагадує червону ікру. Спробуйте поекспериментувати на кухні й ви. Думаю, вам теж сподобається».

Бутерброди зі смаком червоної ікри
  • 1 оселедець
  • 100 г плавленого сиру
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика морква

Приготування:

Моркву очищаємо та нарізаємо. Додаємо трохи рослинної олії та добре запікаємо в духовці (відварна морква не підійде!).

Далі все просто.

Оселедець очищаємо. Усі інгредієнти завантажуємо в блендер і збиваємо.

Доповнюємо отриманою масою скибочку хліба або батона.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...