Бутерброди зі смаком червоної ікри: Недорого та смачно

Червона ікра далеко не всім по кишені для частого вживання, тим більше у воєнний час. Однак, виявляється, можна недорого відтворити смак культової закуски. Секретами приготування поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Весь секрет у тому, що потрібно запекти моркву до карамельного кольору, -- каже Елла Іванова. — Додавайте її в намазку і пробуйте. Особисто мені смак дуже нагадує червону ікру. Спробуйте поекспериментувати на кухні й ви. Думаю, вам теж сподобається».

Бутерброди зі смаком червоної ікри
  • 1 оселедець
  • 100 г плавленого сиру
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика морква

Приготування:

Моркву очищаємо та нарізаємо. Додаємо трохи рослинної олії та добре запікаємо в духовці (відварна морква не підійде!).

Далі все просто.

Оселедець очищаємо. Усі інгредієнти завантажуємо в блендер і збиваємо.

Доповнюємо отриманою масою скибочку хліба або батона.

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...