
Котлети є найпопулярнішою м'ясною стравою, яка є відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Не важливо, що ви любите - картопля, макарони або гречка, котлети доповнять кожен з них, передають Патріоти України.
Однак деякі господині допускають часті помилки, які здатні безповоротно зіпсувати смак страви. Пропонуємо дізнатися, чого варто уникати при приготуванні котлет.
На тлі змін на світових ринках в Україні знижуються ціни на молоко та молочні продукти. Але разом із цим у покупців зростає тривога: чи справді продукт, що продається під виглядом натурального, є таким насправді? Перевірити молоко можна навіть удома — ...
Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...