Не робіть так! Часті помилки господинь, які здатні безповоротно зіпсувати смак котлет

Котлети є найпопулярнішою м'ясною стравою, яка є відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Не важливо, що ви любите - картопля, макарони або гречка, котлети доповнять кожен з них, передають Патріоти України.

Однак деякі господині допускають часті помилки, які здатні безповоротно зіпсувати смак страви. Пропонуємо дізнатися, чого варто уникати при приготуванні котлет.

  • Використання хліба — важливий момент в приготуванні цієї страви. Без нього котлети не будуть пишними і соковитими. Так, багато господинь додають в фарш свіжий хлібобулочний виріб. Однак саме це і є великою помилкою. Так, кулінари рекомендують використовувати трохи підсохлий продукт, який буде вбирати в себе вологу краще, а тому зробить страву більш соковитою.
  • Фарш з одного виду м'яса буде або занадто сухим, або занадто жирним. Кращим варіантом стане поєднання яловичини і свинини.
  • Мало хто користується вершками при приготуванні котлет. Однак саме вони роблять страву по-справжньому ніжною. Так, на 1 кг фаршу рекомендується додавати 100 мл вершків.

Мариновані сливи: Простий рецепт класичного смаколика на зиму

неділя, 2 жовтень 2022, 9:50

Мариновані сливи — це дуже смачно. І тільки на перший аматорський погляд здається, що приготувати їх складно. . Простим рецептом маринованих слив поділилася продюсер та кулінарка-аматорка Анжела Норбоєва. . --Щоб мариновані сливи вдалися, варто дотри...

Як правильно смажити картоплю, щоб вона була хрумкою, не пригорала і не розвалювалася - рецепт і поради

неділя, 2 жовтень 2022, 6:28

Картопля - продукт, який їдять усі, готують із нього різні страви, починаючи з пюре, закінчуючи запіканками, пирогами. Ще картоплю часто смажать, тушкують і запікають із овочами, передають Патріоти України. Варто відзначити, що дуже часто при смаженні ...