Коли багато років тому головний спеціаліст управління освіти Людмила Савіна з сім'єю приїжджала до бабусі на Великдень, найсмачнішим, для онуків, була бабусина паска, передають Патріоти України.
Вона пекла паски в суботу з ранку. Бабуся затівала тісто, коли на кухні нікого не було поруч, потім тісто стояло на розстойці в повній тиші. Ще Людмила Віталіївна запам'ятала, що до тесту не можна було підходити з поганими думками і настроєм, злістю. Це було ціле таїнство. За бабусиними рецептами пекла паску мама Людмили Савіної, а тепер уже і вона сама.
Людмила з задоволенням ділиться ним з читачами.
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...
Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...