
Коли багато років тому головний спеціаліст управління освіти Людмила Савіна з сім'єю приїжджала до бабусі на Великдень, найсмачнішим, для онуків, була бабусина паска, передають Патріоти України.
Вона пекла паски в суботу з ранку. Бабуся затівала тісто, коли на кухні нікого не було поруч, потім тісто стояло на розстойці в повній тиші. Ще Людмила Віталіївна запам'ятала, що до тесту не можна було підходити з поганими думками і настроєм, злістю. Це було ціле таїнство. За бабусиними рецептами пекла паску мама Людмили Савіної, а тепер уже і вона сама.
Людмила з задоволенням ділиться ним з читачами.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...