Чоловіки оцінять: Рецепт салату із болгарського перцю з бужениною

Ні для кого не секрет, що харчування має бути збалансованим. Це означає, що в щоденному меню повинні бути присутніми овочі та фрукти, які постачають більшість вітамінів, а також м'ясо як основне джерело білка. Не варто забувати і про жири, передусім ненасичені, що містяться в оліях. Пропонований рецепт салату з болгарського перцю з бужениною задовольняє всі вимоги правильного харчування, тому що його склад збалансований за всіма інгредієнтами, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 3 стручки болгарського перцю;
  • 200 г буженини
  • 100 г оливок
  • 1 гілочка базиліку
  • 50 мл оливкової олії
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 2 чайні ложки французької гірчиці
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Оливкову олію з'єднати з соком лимона, додати гірчицю, посолити, поперчити і збити до однорідного стану.

Болгарський перець очистити від насіння і плодоніжок і нарізати тонкою соломкою. Так само соломкою нарізати буженину, а оливки — кільцями.

Підготовлені перець, буженину і оливки з'єднати, акуратно перемішати, укласти в салатник, полити заправкою і прикрасити листочками базиліку.

На замітку

Буженину за бажання можна замінити шинкою, відвареним м'ясом або язиком.

Щоб салат мав естетичніший вигляд, використовуйте болгарський перець різних кольорів: червоний, жовтий і зелений.

Швидко і дуже смачно! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

субота, 23 листопад 2024, 10:14

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...