
Любителям картопляного тіста пропоную спробувати відому страву з української кухні - галушки з куркою. Така ситна і смачна страва до душі буде як дорослим, так і дітям. У нашій родині воно завжди йде на "ура", зазначають Патріоти України.
За всю історію галушок з’явилося безліч рецептів і методів їх подачі. Раніше їх готували без начинки і подавали як гарнір до основної страви. Сьогодні галушки найчастіше готують з м’ясом, рибою або грибами. Я вважаю за краще начинку з курячого фаршу. Ароматне і насичене тісто чудово врівноважує смак ніжного м’яса. Картопляні галушки з куркою відмінно підійдуть для сімейного обіду або вечері або святкового застілля. Приступимо до приготування, щоб і ви змогли насолодитися божественним смаком справжніх українських галушок.
Почистіть картоплю і наріжте її часточками. Відваріть її в солоній воді. Потім злийте воду, потовчіть картоплю і охолодіть її.
У остиглe картоплю додайте манку і яйце, перемішайте, потім поступово всипте борошно.

Замісити м’яке тісто. Воно повинно трохи липнути до рук. Дайте тісту відпочити 30 хвилин.

Куряче філе і цибулю подрібніть в блендері або м’ясорубці. Додайте сіль і перець за смаком і холодну воду, потім ретельно перемішайте.

Присипте робочу поверхню і руки борошном. Тісто розділіть на 15 частин і з кожної сформуйте коржі.

У центр кожного коржика викладіть по столовій ложці фаршу. Підніміть краї у формі мішечка, потім скачайте руками колобки.

Перекладіть галушки в киплячу солону воду. Після того, як вони спливуть на поверхню, зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин.

Подавайте галушки з куркою гарячими і обов’язково зі сметаною і свіжою зеленню або смаженою цибулею. Смачного!
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...