Чоловіки точно оцінять! Рулети з м’яса свинини з дуже цікавою начинкою

Секрет їх смаку в інгредієнтах. Не лякайтеся нічого захмарно складного. Всі хто пробує, просто в захваті, передають Патріоти України.

Рецепт цікавих свинячих рулетів

Нам знадобиться:

  • М’якоть свинна – 0,5 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. (Велика);
  • Шампіньйони – приблизно 300 гр. грибів;
  • Шматочок сиру – приблизно 130-150 грам;
  • Груша (не сильно солодка) – дві середні;
  • Червоне сухе вино – 120-150 мл;
  • Звичайно солі і зовсім небагато меленого чорного перцю.

Як готувати рулети

Треба робити акуратні, невеликі за розміром рулети. Важливо щоб все було в міру: товщина м’яса, кількість начинки в них.

Починаємо з м’яса. М’якоть промиваємо, умочуємо добре серветкою, для видалення зайвої вологи. Ріжемо поперек волокон на тонкі пластинки (трохи товщі пів сантиметра). Кожен шматочок треба відбити з двох сторін, посолити і трохи поперчити.

Готуємо начинку. Чистимо цибулину, ріжемо її тонкими четвертинками кілець, а печериці тонкими пластинками. Груші треба, вирізавши серединку порізати маленькими шматочками, а сир тонкими довгими брусочками.

Далі, на сковорідку висипаємо нарізану цибулю, злегка обсмажити досипаємо гриби, перемішуємо і тушкуємо під кришкою приблизно хвилин десять. Знявши з плити, даємо охолонути і змішуємо з шматочками груші.

Починаємо робити рулети. Виклавши на тонка скибочку м’яса начинку з цибулі, грибів і груші, укладаємо брусочек сиру і акуратно згортаємо. Щоб його зафіксувати, зав’язуємо ниткою, можна звичайно і заколювати зубочистками, але це не дуже акуратно.

Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. Поки розігрівається, швидко змащуємо деко олією і укладаємо на нього сформовані м’ясні рулети. Відправляємо їх в духовку. Запікаємо хвилин десять, дістаємо, гарненько поливаємо кожен рулет червоним вином (на кожен по 2,5-3 повні столові ложки вина). Ставимо назад і остаточно запікаємо хвилин 20.

До моменту готовності м’ясо зарум’янюється красивою апетитною скоринкою, а на кухні розноситься такий аромат, що хочеться відразу їх спробувати.

Дістаємо і можна пригощати і пригощатися. Смачні гарячі і у вигляді холодної закуски.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...