
Секрет їх смаку в інгредієнтах. Не лякайтеся нічого захмарно складного. Всі хто пробує, просто в захваті, передають Патріоти України.
Треба робити акуратні, невеликі за розміром рулети. Важливо щоб все було в міру: товщина м’яса, кількість начинки в них.
Починаємо з м’яса. М’якоть промиваємо, умочуємо добре серветкою, для видалення зайвої вологи. Ріжемо поперек волокон на тонкі пластинки (трохи товщі пів сантиметра). Кожен шматочок треба відбити з двох сторін, посолити і трохи поперчити.
Готуємо начинку. Чистимо цибулину, ріжемо її тонкими четвертинками кілець, а печериці тонкими пластинками. Груші треба, вирізавши серединку порізати маленькими шматочками, а сир тонкими довгими брусочками.
Далі, на сковорідку висипаємо нарізану цибулю, злегка обсмажити досипаємо гриби, перемішуємо і тушкуємо під кришкою приблизно хвилин десять. Знявши з плити, даємо охолонути і змішуємо з шматочками груші.
Починаємо робити рулети. Виклавши на тонка скибочку м’яса начинку з цибулі, грибів і груші, укладаємо брусочек сиру і акуратно згортаємо. Щоб його зафіксувати, зав’язуємо ниткою, можна звичайно і заколювати зубочистками, але це не дуже акуратно.
Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. Поки розігрівається, швидко змащуємо деко олією і укладаємо на нього сформовані м’ясні рулети. Відправляємо їх в духовку. Запікаємо хвилин десять, дістаємо, гарненько поливаємо кожен рулет червоним вином (на кожен по 2,5-3 повні столові ложки вина). Ставимо назад і остаточно запікаємо хвилин 20.
До моменту готовності м’ясо зарум’янюється красивою апетитною скоринкою, а на кухні розноситься такий аромат, що хочеться відразу їх спробувати.
Дістаємо і можна пригощати і пригощатися. Смачні гарячі і у вигляді холодної закуски.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...