
Деруни є дуже простою та смачною стравою, тому господині досить часто її готують, передають Патріоти України.
Класичний рецепт дерунів простий, проте сучасні кулінари його часто доповнюють та вдосконалюють.
Часто при приготуванні використовується борошно, яке допомагає надати дерунам більш рівномірну текстуру. Список продуктів, як правило, дуже простий – картопля, цибуля, борошно.
Деякі також додають сік лимона, щоб картопля не стала сірою або чорною. Однак не всі знають про те, що до складу рецепту можна вводити оцет.
У чому сенс цієї хитрощі
Незважаючи на той факт, що деруни є вельми апетитною стравою, багато хто відмовляється її вживати через велику кількість жиру.
При смаженні доводиться використовувати багато олії, внаслідок чого вона вбирається в картоплю.
Якщо до складу тіста ввести трохи оцту, то проблему буде вирішено. Деруни вийдуть набагато приємніші на смак.
Якщо ви не хочете додавати оцет, його можна замінити на ложку будь-якого міцного алкоголю. Ці два інгредієнти ніяк не впливають на фінальні смакові якості дерунів.
Щоб не мати проблем зі шлунком й не набрати більшу кількість калорій, деякі страви краще вживати охолодженими, передають Патріоти України. Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис, повідомляє ...
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...