Чому фрикадельки і тефтелі виходять сухими: Названо помилки, яких припускаються господині

Фрикадельки і тефтелі мають настільки приємний смак, що ними із задоволенням пригощаються навіть маленькі діти, передають Патріоти України.

Найчастіше м’ясна страва виходить ніжною та соковитою.

Однак часом господині з подивом отримують досить жорсткі або сухі тефтелі.

Подробиці

З чим це може бути пов’язано?

Як правило, тефтелі та фрикадельки спочатку просочуються соусом або вологою під час приготування, тому мають бути ніжними.

Якщо натомість фрикадельки вийшли сухими, то причина не обов’язково криється в незадовільній майстерності господині.

Найчастіше “винен” фарш.

Тому його краще готувати самостійно.

Якщо придбати готовий продукт, то немає жодної впевненості у тому, чи якісне м’ясо було використане. Наприклад, деякі частини яловичини завжди виходять жорсткими, тому їх прийнято довго виварювати, маринувати чи тушкувати.

Також до яловичого фаршу варто додати небагато жирної свинини.

За такого підходу тефтелі з фрикадельками завжди будуть соковитими та смачними.

Джерело: ПростоВей

Як приготувати макарони з сиром, щоб вони не перетворилися на липку масу

понеділок, 16 вересень 2024, 8:10

Макаронні вироби – улюблена страва більшості людей. Якщо хочеться чогось ситного та простого, багато хто не довго думає – зупиняє свій вибір на макаронах, передають Патріоти України. Немаловажний нюанс – макаронні вироби мають бути високої якості. За г...

Чому гірчить квашена капуста? Названо основні помилки господинь

понеділок, 16 вересень 2024, 7:13

Квашена капуста – одна з традиційних страв української кухні, яка відома ще з давніх-давен свою користю та чудовим смаком, передають Патріоти України. Однак багато недосвідчених господинь стикаються з тим, що готовий овоч трохи гірчить. Сіль. До появи ...