Фрикадельки і тефтелі мають настільки приємний смак, що ними із задоволенням пригощаються навіть маленькі діти, передають Патріоти України.
Найчастіше м’ясна страва виходить ніжною та соковитою.
Однак часом господині з подивом отримують досить жорсткі або сухі тефтелі.
З чим це може бути пов’язано?
Як правило, тефтелі та фрикадельки спочатку просочуються соусом або вологою під час приготування, тому мають бути ніжними.
Якщо натомість фрикадельки вийшли сухими, то причина не обов’язково криється в незадовільній майстерності господині.
Найчастіше “винен” фарш.
Тому його краще готувати самостійно.
Якщо придбати готовий продукт, то немає жодної впевненості у тому, чи якісне м’ясо було використане. Наприклад, деякі частини яловичини завжди виходять жорсткими, тому їх прийнято довго виварювати, маринувати чи тушкувати.
Також до яловичого фаршу варто додати небагато жирної свинини.
За такого підходу тефтелі з фрикадельками завжди будуть соковитими та смачними.
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...