У досвідчених господинь є застосування навіть цієї не затребуваної на перший погляд рідини. Розкажемо, яку користь можна отримати з розсолу, передають Патріоти України.
Прикупивши гірчичний порошок і маючи розсіл від солоних огірків, можна приготувати смачнющу домашню гірчицю. Нічого більше не потрібно, залишиться тільки все перемішати, щоб не було грудок і залишити все на ніч у теплі. Потім злийте зайву рідину і можна вживати.
Цікаво, що в розсолі можна вимочити м’ясо не тільки для шашлику, але і для холодця. Воно вийде ніжніше, до того ж сіль краще витягне залишки крові і бульйон виходить світлішим і без піни.
Це печиво було особливо популярне у 90-ті роки. На 1 склянку( 200 грам) маринаду потрібно стільки ж цукру та олії, 4 склянки борошна та 1 ч. л. соди. Тісто замішують, розкочують, нарізають довільної форми фігурки і випікають у розігрітій до 200 градусів духовці.
Багато господинь запевняють, що з додаванням хоча б склянки розсолу до бульону ці страви виходять більш наваристими та з насиченим смаком, ніж якби вони готувалися лише з огірками.
Якщо для приготування страви потрібен звичайний (не бальзамічний) оцет, то огірковий розсіл успішно його замінить. Наприклад, рідину від маринованих овочів можна додати до борщу і він збереже свій яскравий колір.
Чай з ромашки - це один із найпопулярніших напоїв у фітотерапії, який використовується з давніх давен, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Завдяки своїм заспокійливим, протизапальним і лікувальним властивостям ромашка стала справжньою скарб...
Ідеальний соковитий шашлик виходить саме зі свинини. Але обрати правильне м'ясо замало. Потрібно добре замаринувати продукт та вдало поєднати смаки. Для цього використайте різноманітні сезонні овочі, передають Патріоти України. Ідея приготування сокови...