Спробуйте приготувати котлетки в духовці, і ви будете вражені! Якщо їх випікати в духовці, то смак буде трохи іншим, набагато приємнішим. Котлетки будуть соковитішими, м’якшими, ніжнішими і кориснішими, передають Патріоти України.
Насамперед задумайтесь над цим рецептом, якщо ви дбаєте про своє здоров’я і фігуру. Всі відомо, що типові котлетки, які треба смажити на олії, просочуються цією шкідливою гарячою олією і додають сотні кілокалорій вашій страві. Ще одна перевага котлет в духовці в тому, що за один раз можна приготувати аж 15-20 котлеток, тобто не треба довго стояти біля плити й знімати, накладати нові, обертати. Найкращим же рішенням будуть запечені котлетки з смачним соусом на ваш смак.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. На невеликі шматки поріжте м’ясо, після цього прокрутіть його через м’ясорубку разом із цибулею.
2. На середній тертці натріть картоплю, завдяки якій котлетки будуть дуже соковитими.
3. Тепер до миски з натертою картоплею додайте яйце, вичавлений часник, сіль та перець. Добре вимішайте.
4. Приготуйте хліб: залийте молоком і подрібніть в кашку блендером.
5. Додайте до хліба фарш і зелень. Якщо відчуваєте, що котлетки не будуть добре ліпитись, то можна ще додати манки або борошна.
6. Краще залишити готову суміш для ліплення котлеток на годину в холодильнику, так всі інгредієнти змішаються, просочаться один одним. Через годину в холодильнику починайте ліпити котлетки.
7. Духовку заздалегідь підготуйте: розігрійте до 180 градусів, а деко застеліть пергаментним папером і змастіть олією.
8. Змочіть руки, сформуйте котлетки і викладіть на деко.
9. Випікайте котлетки при вищевказаній температур і 30-40 хвилин, не перевертаючи.
10. Приготуйте соус або підливу, щоб звершити страву. Обирайте той варіант, який найбільше смакує вашій родині, а ми ще запропонуємо свій сметанний соус: вичавіть часник, додайте трохи води і склянку нежирної сметани. За 5 хвилин до готовності вилийте соус на котлетки, вони просочаться ним і потішать вас своїм ніжним і водночас гостреньким смаком.
Порада: якщо фарш сухий, то додайте ложку жирних вершків, вершкового масла. Під час випікання ці інгредієнти будуть танути, а ваші котлетки стануть ще смачніші
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...