
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України.
Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією причиною використання хліба є збереження у м’ясній страві всіх соків. Проте забезпечити соковитість виходить далеко не завжди. І пов’язано це із поширеною помилкою.
Що більшість господинь роблять не так
Зрозуміло, що у фарш не можна відправляти сухий хліб. М’якуш обов’язково слід замочити в рідині. В якості цієї рідини більшість використовує молоко. Вважається, що молоко покращує смакові якості страви. Однак, це далеко не так. Більше того, молоко зробить страву менш апетитною.
Справа в тому, що молоко та м’ясо є джерелами різних білків, які погано взаємодіють один з одним при дії високих температур.
Таким чином, під час смаження котлет їхні інгредієнти не зможуть зв’язатися. Підсумком стане витікання з фаршу рідини, під час смаження котлет. В результаті на тарілці виявляться сухі котлети без натяку на соковитість. Це означає, що замочувати хліб для фаршу потрібно лише у простій воді.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...