
Ароматні булочки, хліб, пироги і пиріжки зі всілякими начинками – варіанти страв на основі універсального дріжджового тіста. Однак не всім, навіть найдосвідченіших кухарям, завжди вдається придумати ще один кулінарний шедевр з тіста цього виду, передають Патріоти України.
Примхлива маса борошна і молока іноді зовсім не хоче підніматися, руйнуючи всі плани з приготування м’якої і апетитної випічки. Якщо у вас не піднімається тісто, це може бути з двох причин.
У приміщенні занадто холодна температура. Якщо повітря на кухні не прогрівається хоча б до 22 градусів, це означає, що задумка приречена на провал.
Ви додали дріжджі в холодне молоко. Температура рідини для приготування опари повинна бути близька до температури тіла, тобто 36-37 градусів.
Перевірити, чи достатньо підігріте молоко перед додаванням в нього дріжджів, дуже просто – опустіть палець в рідину і зосередьтеся на своїх відчуттях.
Гречка залишається одним із найкорисніших продуктів у раціоні, і фахівці підтверджують: регулярне її вживання здатне помітно змінити роботу організму. Завдяки високому вмісту білка, клітковини, мінералів та антиоксидантів вона позитивно впливає на обмі...
Кислі мандарини взимку – звична проблема, навіть коли плоди виглядають ідеально. Часто вони потрапляють на полиці недозрілими, тому мають яскравий аромат, але недостатньо солодкий смак. Викидати їх не потрібно, адже є прості способи покращити смак уже ...