Шарлотка є одним із найпростіших і найсмачніших пирогів, яким ми смакуємо в яблучний сезон, передають Патріоти України.
Популярність шарлотки легко пояснюється тим, що пиріг виходить бюджетним та смачним.
Однак молоді господині можуть зіткнутися із низкою проблем.
Наприклад, пиріг не пропікається, хоча зовнішня сторона може навіть підгоріти.
Чому так відбувається?
Не варто додавати дуже велику кількість яєць, тому що через це тісто може не пропікатися. На склянку борошна зазвичай потрібно від двох до чотирьох яєць, але не більше.
Потім слід звернути увагу на яблука.
Більше двох брати не варто, тому що вони дають надто велику кількість соку. Через це шарлотка виходить сируватою.
Деякі досвідчені господині спочатку обсмажують яблука з цукром на сковороді і потім додають їх у рецепт.
Форму потрібно вибирати відповідного розміру. Найкраще підійде варіант із не дуже високими бортами.
Шарлотку ставлять випікатися, а знизу поміщають ємність з водою.
Завдяки цим секретам яблучний пиріг виходить смачним та апетитним.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...