
Шарлотка є одним із найпростіших і найсмачніших пирогів, яким ми смакуємо в яблучний сезон, передають Патріоти України.
Популярність шарлотки легко пояснюється тим, що пиріг виходить бюджетним та смачним.
Однак молоді господині можуть зіткнутися із низкою проблем.
Наприклад, пиріг не пропікається, хоча зовнішня сторона може навіть підгоріти.
Чому так відбувається?
Не варто додавати дуже велику кількість яєць, тому що через це тісто може не пропікатися. На склянку борошна зазвичай потрібно від двох до чотирьох яєць, але не більше.
Потім слід звернути увагу на яблука.
Більше двох брати не варто, тому що вони дають надто велику кількість соку. Через це шарлотка виходить сируватою.
Деякі досвідчені господині спочатку обсмажують яблука з цукром на сковороді і потім додають їх у рецепт.
Форму потрібно вибирати відповідного розміру. Найкраще підійде варіант із не дуже високими бортами.
Шарлотку ставлять випікатися, а знизу поміщають ємність з водою.
Завдяки цим секретам яблучний пиріг виходить смачним та апетитним.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...