Шарлотка є одним із найпростіших і найсмачніших пирогів, яким ми смакуємо в яблучний сезон, передають Патріоти України.
Популярність шарлотки легко пояснюється тим, що пиріг виходить бюджетним та смачним.
Однак молоді господині можуть зіткнутися із низкою проблем.
Наприклад, пиріг не пропікається, хоча зовнішня сторона може навіть підгоріти.
Чому так відбувається?
Не варто додавати дуже велику кількість яєць, тому що через це тісто може не пропікатися. На склянку борошна зазвичай потрібно від двох до чотирьох яєць, але не більше.
Потім слід звернути увагу на яблука.
Більше двох брати не варто, тому що вони дають надто велику кількість соку. Через це шарлотка виходить сируватою.
Деякі досвідчені господині спочатку обсмажують яблука з цукром на сковороді і потім додають їх у рецепт.
Форму потрібно вибирати відповідного розміру. Найкраще підійде варіант із не дуже високими бортами.
Шарлотку ставлять випікатися, а знизу поміщають ємність з водою.
Завдяки цим секретам яблучний пиріг виходить смачним та апетитним.
Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...
Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти Украї...