Будь-яка господиня засмутиться, якщо помітить, що смажені пиріжки до кінця не пропеклися, передають Патріоти України.
Однак часто це пов’язано тільки з тим, що в процесі приготування були допущені деякі помилки.
Будь-яку смажену їжу не можна готувати в тому випадку, якщо посуд добре не прогрітий. Через це тісто може не прожаритися рівномірно.
В результаті навіть готові на перший погляд пиріжки можуть бути сирими всередині.
Тому не забувайте спочатку добре розігріти посуд і потім приступайте до смаження.
Важливо вибрати коректний температурний режим і на стадії смаження. Якщо вибирати надто інтенсивну температуру, то зовнішня частина пиріжка може виглядати готовою і залишатися всередині сирою.
Тому потрібно смажити пиріжки на середньому вогні або можна досягти апетитної скоринки, а потім довести до повної готовності страву в духовці.
Багато хто вважає, що при смаженні пиріжків потрібно накривати сковорідку кришкою. Однак варто враховувати появу конденсату.
В результаті пиріжки можуть вийти не тільки сирими, а й м’якими. Тому використовувати кришку не варто.
Це тісто універсальне, адже підходить для всіх видів вареників із будь-якою начинкою (солодкою і солоною) та для пельменів. Працювати з таким тістом – одне задоволення, адже не треба додавати борошно під час ліплення, передають Патріоти України. Тісто ...
Смаження – улюблений спосіб приготування їжі для багатьох, але воно часто перетворюється на справжнє випробування для господинь. Розбризкування олії не тільки псує настрій, а й додає зайвого прибирання. Але є простий лайфхак, який допоможе уникнути цих...