Чому не пропікаються сирники: ТОП-3 помилки господинь

Якщо сирники всередині залишаються сирими, то будь-яка господиня засмутиться: таку страву до столу не подаси. Проте це закономірним результатом деяких помилок. Якщо виправити неточності технології приготування страви, то про проблему можна буде забути. На які недоліки варто звернути увагу, передають Патріоти України.

Забули віджати сир

Кисломолочний продукт – це основа сирників, тому йому приділяється основна увага. Часто господарки ігнорують очевидну вологість сиру і все одно приступають до приготування тіста. Найчастіше такі сирники або розваляться, або не пропечуться.

Неправильний вибір температури

Багатьом не терпиться якнайшвидше приготувати апетитну страву, тому вибирається висока потужність приготування. Однак, це велика помилка. Якщо вогонь буде надто інтенсивним, то зовнішня частина сирників згорить, а середина залишиться сирою. Тому спочатку прогрівайте сковороду та олію та сильному вогні, а ось для смаження вибирайте мінімальний рівень нагріву.

Розміри

На фотографіях в Мережі ми часто бачимо великі і апетитні сирники, які готують професіонали в ресторанах. Така страва виглядає дуже апетитно. Однак для того, щоб великі сирники пропеклися, доведеться після короткого процесу смаження використовувати духову шафу. Якщо ж ви будете намагатися приготувати їх на сковорідці, то цей підхід буде приречений на провал.

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...