Якщо ви досі виливаєте відвар після картоплі, то безсумнівно робите це даремно. Більшість господинь навіть не здогадується, якими смачними виходять пиріжки, приготовані на картопляному відварі. Цікаво, що у процесі смаження вони не поглинають у себе зайву олію. Тож, ті, хто слідкує за фігурою, можуть не хвилюватись, передають Патріоти України.
Рецепт пиріжків з картоплею на картопляному відварі опублікований у кулінарному блозіzaya_momfood в Instagram.Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Відварити картоплю до готовності. Злити відвар та охолодити його.
2. Картоплю подрібнити до стану пюре. Додати сіль, молоко, вершкове масло та зелень. Перемішати та охолодити
3. В охолоджений відвар додати сіль, цукор, дріжджі, рослинну олію. Перемішати.4. Поступово додати борошно. Замісити тісто, яке не прилипатиме до рук. Змазати його олією та залишити на 1,5 години у теплому місці.
5. Поділити тісто на порційні шматки та сформувати пиріжки з картопляною начинкою.
6. Смажити пиріжки на пательні з обох боків до готовності.
Омлет – це одна з найпопулярніших страв, яку подають до сніданку. Вважається, що в класичному рецепті присутні лише трохи збиті яйця, які смажаться на вершковому маслі. Однак згодом господині почали додавати різні додаткові інгредієнти, щоб покращити с...
Під час обсмажування соковитий шматок м’яса може миттєво перетворитися на тверду та суху страву. У кожного кулінара є своя хитрість для запобігання цьому неприємному результату, передають Патріоти України. Одні гурмани стежать за часом приготування стр...