Якщо ви досі виливаєте відвар після картоплі, то безсумнівно робите це даремно. Більшість господинь навіть не здогадується, якими смачними виходять пиріжки, приготовані на картопляному відварі. Цікаво, що у процесі смаження вони не поглинають у себе зайву олію. Тож, ті, хто слідкує за фігурою, можуть не хвилюватись, передають Патріоти України.
Рецепт пиріжків з картоплею на картопляному відварі опублікований у кулінарному блозіzaya_momfood в Instagram.Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Відварити картоплю до готовності. Злити відвар та охолодити його.
2. Картоплю подрібнити до стану пюре. Додати сіль, молоко, вершкове масло та зелень. Перемішати та охолодити
3. В охолоджений відвар додати сіль, цукор, дріжджі, рослинну олію. Перемішати.4. Поступово додати борошно. Замісити тісто, яке не прилипатиме до рук. Змазати його олією та залишити на 1,5 години у теплому місці.
5. Поділити тісто на порційні шматки та сформувати пиріжки з картопляною начинкою.
6. Смажити пиріжки на пательні з обох боків до готовності.
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...