Якщо ви досі виливаєте відвар після картоплі, то безсумнівно робите це даремно. Більшість господинь навіть не здогадується, якими смачними виходять пиріжки, приготовані на картопляному відварі. Цікаво, що у процесі смаження вони не поглинають у себе зайву олію. Тож, ті, хто слідкує за фігурою, можуть не хвилюватись, передають Патріоти України.
Рецепт пиріжків з картоплею на картопляному відварі опублікований у кулінарному блозіzaya_momfood в Instagram.Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Відварити картоплю до готовності. Злити відвар та охолодити його.
2. Картоплю подрібнити до стану пюре. Додати сіль, молоко, вершкове масло та зелень. Перемішати та охолодити
3. В охолоджений відвар додати сіль, цукор, дріжджі, рослинну олію. Перемішати.4. Поступово додати борошно. Замісити тісто, яке не прилипатиме до рук. Змазати його олією та залишити на 1,5 години у теплому місці.
5. Поділити тісто на порційні шматки та сформувати пиріжки з картопляною начинкою.
6. Смажити пиріжки на пательні з обох боків до готовності.
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...
Чи замислювалися ви, які риси характеру ви проявляєте у стосунках? Цей психологічний тест допоможе розкрити, як саме ви поводитесь у романтичних зв’язках. Все, що потрібно — обрати одну з п’яти тварин. Результати можуть вас здивувати! Ваша любов — це в...