Якщо вибирати, що приготувати на гарнір, серед популярних відповідей буде картопляне пюре. Ніжне, повітряне, смачне. Але чи завжди воно виходить таким як ви любите? Є три розповсюджені помилки, про які поговоримо далі, передають Патріоти України.
Картопля може вийти не дуже смачною, якщо в ній надлишок крохмалю. В цьому випадку пюре буде дещо важким, а ще велика ймовірність утворення грудочок.
Не забувайте про сіль. Картопля любить цей інгредієнт. В результаті пюре буде несмачним. Не забувайте про дотримання пропорцій. На кожен літр води додають ложку солі. Без неї картопля прісна на смак.
Всі знають, що молоко повинно бути прогрітим. Його не додають холодним. Аналогічно й масло. Воно повинно бути м’яким, щоб легко змішатися з консистенцією картопляного пюре.
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...