Пікантний смак борщу надають тушковані на сковороді овочі. Плюс такий прийом скорочує час томлення супу на плиті, передають Патріоти України.
Нещодавно господині стали обсмажувати на сковороді не лише моркву, цибулю, буряки та томатну пасту, а й сметану.
Борщ зі смаженою сметаною на смак виходить м’яким, зникає кислий смак соусу або свіжих помідорів.Сметану для борщу смажать у окремій чистій сковороді без олії.
Жирну сметану виливають на сковорідку та обсмажують кілька хвилин. За 10 хвилин до приготування борщу сметану виливають у борщ.Потім додають зелень та часник і вимикають вогонь.
Замість сметани можна обсмажити вершки, але інші молочні продукти не згодяться для борщу. Що стосується жирності продукту, то вона повинна бути якомога вищою.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...