Чому потрібно додавати в борщ смажену сметану

Пікантний смак борщу надають тушковані на сковороді овочі. Плюс такий прийом скорочує час томлення супу на плиті, передають Патріоти України.

Нещодавно господині стали обсмажувати на сковороді не лише моркву, цибулю, буряки та томатну пасту, а й сметану.

Що це за хитрість та що вона дає?

Борщ зі смаженою сметаною на смак виходить м’яким, зникає кислий смак соусу або свіжих помідорів.Сметану для борщу смажать у окремій чистій сковороді без олії.

Жирну сметану виливають на сковорідку та обсмажують кілька хвилин. За 10 хвилин до приготування борщу сметану виливають у борщ.Потім додають зелень та часник і вимикають вогонь.

Замість сметани можна обсмажити вершки, але інші молочні продукти не згодяться для борщу. Що стосується жирності продукту, то вона повинна бути якомога вищою.

Є секрет! Як додавати борошно в тісто, щоб млинці вийшли смачними та красивими

понеділок, 2 червень 2025, 17:12

Млинці не вважаються стравою, яку складно приготувати. І все ж таки існує чимало нюансів, які необхідно враховувати. На смакові якості та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які спочатку здаються незначними, передають Патріоти Укра...

Дуже просто й смачно! Домашній паштет з курячої печінки - універсальний рецепт, який вийде у всіх

понеділок, 2 червень 2025, 16:30

Смачний печінковий паштет можна дуже легко приготувати в домашніх умовах. М'ясо для такої страви потрібно просто осбмажити, а потім протушкувати з соковитими овочами. Потім залишиться збити інгредієнти до однорідності, передають Патріоти України. Ідея ...