Чому при варінні яєць не можна додавати у воду оцет

У Мережі можна натрапити на масу порад, як корисних, так і не дуже. У результаті господарям доводиться набивати гулі на помилках, яких можна було б уникнути. Так, досить часто на просторах інтернету можна зустріти рекомендацію щодо варіння яєць, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб яйця не розтріскувалися в окропі, пропонується додати в каструлю одну столову ложку оцту. Це нібито запобігатиме витіканню вмісту яйця.

Однак, якщо ви скористаєтеся цим способом, у результаті ви отримаєте продукт із затверділим білком.

Натомість спробуйте добитися того, щоб у шкаралупі взагалі не було тріщини.

Для цього можна скористатися товстою голкою та проколоти яйце з тупого боку перед тим, як опустити його у воду.

Також можна зробити невеликий отвір в яйці за допомогою вістря ножа.

Лише спробуйте! Лосось миттєво стає смачнішим і насиченішим завдяки одному простому інгредієнту

понеділок, 23 червень 2025, 19:50

Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...

Смакота! Як приготувати крильця в кисло-солодкому соусі

понеділок, 23 червень 2025, 19:12

Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...