
У Мережі можна натрапити на масу порад, як корисних, так і не дуже. У результаті господарям доводиться набивати гулі на помилках, яких можна було б уникнути. Так, досить часто на просторах інтернету можна зустріти рекомендацію щодо варіння яєць, передають Патріоти України.
Щоб яйця не розтріскувалися в окропі, пропонується додати в каструлю одну столову ложку оцту. Це нібито запобігатиме витіканню вмісту яйця.
Однак, якщо ви скористаєтеся цим способом, у результаті ви отримаєте продукт із затверділим білком.
Натомість спробуйте добитися того, щоб у шкаралупі взагалі не було тріщини.
Для цього можна скористатися товстою голкою та проколоти яйце з тупого боку перед тим, як опустити його у воду.
Також можна зробити невеликий отвір в яйці за допомогою вістря ножа.
Вчені вже давно попереджають: надмірне споживання доданого цукру шкодить мозку. Дослідження пов’язують солодку дієту з хронічним запаленням, інсулінорезистентністю та погіршенням пам’яті, а також зі зростанням ризику нейродегенеративних захворювань, зо...
Вчені виявили, що корисна сполука, що міститься в каві та шоколаді, пов'язана зі зменшенням старіння клітин. Люди, які мають вищий рівень цього алкалоїду у крові, продемонстрували повільніше старіння на основі молекулярних біомаркерів. Про це йдеться в...