
У Мережі можна натрапити на масу порад, як корисних, так і не дуже. У результаті господарям доводиться набивати гулі на помилках, яких можна було б уникнути. Так, досить часто на просторах інтернету можна зустріти рекомендацію щодо варіння яєць, передають Патріоти України.
Щоб яйця не розтріскувалися в окропі, пропонується додати в каструлю одну столову ложку оцту. Це нібито запобігатиме витіканню вмісту яйця.
Однак, якщо ви скористаєтеся цим способом, у результаті ви отримаєте продукт із затверділим білком.
Натомість спробуйте добитися того, щоб у шкаралупі взагалі не було тріщини.
Для цього можна скористатися товстою голкою та проколоти яйце з тупого боку перед тим, як опустити його у воду.
Також можна зробити невеликий отвір в яйці за допомогою вістря ножа.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.