Смажена картопля є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.
Готується вона просто і швидко. Проте не всі господині можуть похвалитися тим, що картопля виходить хрусткою, а не більше схожою на кашу. Це відбувається у разі, якщо порушити технологію приготування.
Досвідчені кулінари знають, що далеко не всі сорти картоплі підходять для смаження. Саму апетитну і хрумку скоринку дають коренеплоди з рожевою і жовтою шкіркою, тому що в них менше крохмалю.
Саме через високий вміст крохмалю картопля не виходить рум’яною і хрумкою.
Виправити проблему просто. Для цього необхідно на півгодини замочити картоплю у холодній воді. Молодий овоч потрібно вимочувати довше.
Потім її потрібно добре просушити, інакше вода не дасть сформуватися скоринці.
Картоплю слід смажити у великій кількості розпеченої рослинної олії, щоб вона була більш апетитною та хрумкою.
Для приготування рекомендується брати сковороду із товстими стінками. Смажити картоплю потрібно на середньому вогні без помішування близько 5 хвилин, після чого можна картопляні часточки перевернути.
Після цього додається зелень, а посуд закривається кришкою.
За кілька хвилин до закінчення необхідно посолити страву.
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...