Не робіть помилок! Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.

Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.

Подробиці

Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру. Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.

Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати. Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.

В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток. Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.

Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.

Варто включити в раціон! ТОП-8 найкращих джерел білка

п’ятниця, 21 лютий 2025, 23:10

Правильне харчування є основою здоров'я, і одним із найважливіших елементів у нашому раціоні є білок. Однак, не всі білки однакові: важливо обирати джерела, які містять не лише білок, але й інші корисні речовини, передають Патріоти України. Високоякісн...

А ви це знали? Чому не можна промивати рис перед приготуванням плову

п’ятниця, 21 лютий 2025, 18:12

Ароматний та пряний плов – улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України. Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання п...