Зазвичай капустяне листя для голубців не піддається додатковій термічній обробці. Однак деякі досвідчені господині смажать цю страву перед тим, як відправити її до каструлі, передають Патріоти України.
Варто спробувати такий спосіб приготування голубців. Звичайно, це забере пару-трійку хвилин, але результат приємно здивує найвибагливішого гурмана.
За словами досвідчених кулінарів, попередньо обсмажена страва отримає додаткову смакову «нотку».
Що дає обсмажування голубців
Під час термічної обробки на сковороді відбувається перетворення капустяних цукрів на карамель.
Саме цей компонент у результаті і зробить готову страву цікавішою за смаком.
Обсмажування позитивно вплине і на стан м’яса: воно значно ущільниться і точно не розвалюватиметься під час тушкування.
Після того, як на поверхні голубців з’явилася апетитна золотиста скоринка, їх можна прибирати зі сковороди.
Далі процес приготування голубців здійснюється за звичним сценарієм.
Не виключено, що обсмажені та протушковані голубці стануть традиційною улюбленою стравою у вашій родині.
Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними со...
Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України...