Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно, передають Патріоти України.
Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника.
Однак навіть у тому випадку, якщо ви все робите правильно, продукт може набути невластивого запаху.
Щоб з’ясувати причину, через яку свіже на вигляд масло зазнало таких неприємних змін, досить уважно оглянути посуд, в якому зберігався продукт.
Справа в тому, що більшість маслянок, які можна придбати у відділі з посудом у супермаркеті, мають прозору верхню кришку.
Це, безумовно, виглядає дуже естетично, проте непрактично.
Пов’язано це з тим, що масло та маргарин повинні зберігатися у непрозорому посуді. Неприємний «аромат», який набувають ці продукти, виникає саме через взаємодію зі світлом.
Тому якщо ви часто стали помічати, що вершкове масло змінило свої смакові якості, спробуйте лише замінити маслянку.
Смажена риба багатьом припадає до душі, проте є істотний недолік при готуванні даної страви: по всій квартирі поширюється характерний запах. Навіть хороша витяжка не завжди справляється з цією проблемою, особливо в тому випадку, якщо ви смажите велику ...
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...