Цю страву часто готують і для гостей, і для сім’ї, тому такий простий рецепт візьміть на замітку, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Дрібно ріжемо цибулю і січемо будь-яку за смаком зелень, додаємо в фарш, солимо і перчимо, кладемо яйце, тремо на дрібній тертці часник, змішуємо. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
Капусту ділимо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин. Охолоджуємо, подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки, можна просто дрібно порізати ножем. Змішуємо капусту з фаршем і вимішуємо масу до повної однорідності.
Форму змащуємо олією і викладаємо масу або порційно викладайте котлетки на деко, змащене олією. Зверху змащуємо шаром сметани (2 ст.л) і запікаємо 40 – 45 хвилин при 180 градусах.
Якщо ви запікали цілою масою, тоді нарізайте порційними квадратами, присипте різаною зеленою цибулею і подавайте до столу. Часник і зелень, спеції, додайте по своєму смаку, сміливо проводьте експерименти.
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...