
Цю страву часто готують і для гостей, і для сім’ї, тому такий простий рецепт візьміть на замітку, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Дрібно ріжемо цибулю і січемо будь-яку за смаком зелень, додаємо в фарш, солимо і перчимо, кладемо яйце, тремо на дрібній тертці часник, змішуємо. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
Капусту ділимо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин. Охолоджуємо, подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки, можна просто дрібно порізати ножем. Змішуємо капусту з фаршем і вимішуємо масу до повної однорідності.
Форму змащуємо олією і викладаємо масу або порційно викладайте котлетки на деко, змащене олією. Зверху змащуємо шаром сметани (2 ст.л) і запікаємо 40 – 45 хвилин при 180 градусах.
Якщо ви запікали цілою масою, тоді нарізайте порційними квадратами, присипте різаною зеленою цибулею і подавайте до столу. Часник і зелень, спеції, додайте по своєму смаку, сміливо проводьте експерименти.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...