Цю страву часто готують і для гостей, і для сім’ї, тому такий простий рецепт візьміть на замітку, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Дрібно ріжемо цибулю і січемо будь-яку за смаком зелень, додаємо в фарш, солимо і перчимо, кладемо яйце, тремо на дрібній тертці часник, змішуємо. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
Капусту ділимо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин. Охолоджуємо, подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки, можна просто дрібно порізати ножем. Змішуємо капусту з фаршем і вимішуємо масу до повної однорідності.
Форму змащуємо олією і викладаємо масу або порційно викладайте котлетки на деко, змащене олією. Зверху змащуємо шаром сметани (2 ст.л) і запікаємо 40 – 45 хвилин при 180 градусах.
Якщо ви запікали цілою масою, тоді нарізайте порційними квадратами, присипте різаною зеленою цибулею і подавайте до столу. Часник і зелень, спеції, додайте по своєму смаку, сміливо проводьте експерименти.
Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості. Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проб...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...