Чудова вечеря з мінімальними зусиллями! Як приготувати куряче карі у мультиварці - універсальний рецепт

Іноді хочеться прийти додому після напруженого дня та не стояти на кухні. Кухарка поділилася простим рецептом у мультиварці, який спростить приготування вечері, передають Патріоти України.

Блогерка-куховарка Джолін Кокс розповіла, як з легко приготувати смачне куряче карі без використання пательні. Жінка розповідає, що страви вона готує вранці, коли в неї ще достатньо сил.

Чим займається Джолін Кокс

Жінка публікує свої рецепти на новинних сайтах, а також веде сайт OneYummyMommy, де вона разом зі своєю дочкою Ліл розповідає про приготування основних страв та десертів. Жінка має свій твіттер та інстаграм-сторінку.

"Одне з моїх головних правил – уникати інгредієнтів, які потрібно спочатку приготувати на сковороді. Останнє, що я хочу робити під час ранкового поспіху, це смажити цибулю на плиті", – зазначила Кокс.

Для щоденного харчування кухарка радить придбати мультиварку, яка триматиме страви теплими та не потребуватиме присутності людини під час приготування. Так ви зможете просто покласти інгредієнти до пристрою та піти по своїх справах.

Використовуйте заморожені овочі, так ви можете кинути все це в мультиварку і піти. Просто встановіть конкретний час, коли мультиварка ввімкнеться,
– розповіла кухарка.

Як приготувати куряче карі

Страва розрахована на 4 порції.

Інгредієнти

  • 100 грамів замороженої нарізаної кубиками цибулі
  • 100 грамів замороженого нарізаного кубиками перцю
  • 3 курячі грудки, нарізаних кубиками
  • 150 грамів томатного пюре
  • 400 мілілітрів рослинного молока
  • 2 столові ложки порошку карі
  • 1 ложка меленого кмину

Процес приготування

  • Покладіть усі інгредієнти до мультиварки та ретельно перемішайте.
  • Закрийте кришкою.
  • Встановіть мультиварку на 2 – 3 години на високій потужності або на 4 – 5 годин у повільному режимі.

Страву можна подавати з рисом, макаронами чи куштувати просто так. Смачного!

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...