Іноді хочеться прийти додому після напруженого дня та не стояти на кухні. Кухарка поділилася простим рецептом у мультиварці, який спростить приготування вечері, передають Патріоти України.
Блогерка-куховарка Джолін Кокс розповіла, як з легко приготувати смачне куряче карі без використання пательні. Жінка розповідає, що страви вона готує вранці, коли в неї ще достатньо сил.
"Одне з моїх головних правил – уникати інгредієнтів, які потрібно спочатку приготувати на сковороді. Останнє, що я хочу робити під час ранкового поспіху, це смажити цибулю на плиті", – зазначила Кокс.
Для щоденного харчування кухарка радить придбати мультиварку, яка триматиме страви теплими та не потребуватиме присутності людини під час приготування. Так ви зможете просто покласти інгредієнти до пристрою та піти по своїх справах.
Використовуйте заморожені овочі, так ви можете кинути все це в мультиварку і піти. Просто встановіть конкретний час, коли мультиварка ввімкнеться,
– розповіла кухарка.
Страва розрахована на 4 порції.
Страву можна подавати з рисом, макаронами чи куштувати просто так. Смачного!
Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо, передають Патріоти України. У...
Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...