
"Свиняча вирізка з вершковим соусом і яблучним пюре — мій погляд на популярну баварську страву. Свинина з яблуками — це завжди чудове поєднання, особливо, якщо ця свинина не дуже жирна", - зазначив відомий кулінар Євген Клопотенко та поділився своїм рецептом. Патріоти України теж пропонують вам скуштувати цю страву.
Час приготування — 40 хвилин
Порції — 2
Інгредієнти:
Покроковий рецепт
Цілу вирізку посоліть і поперчіть. Обсмажте на пательні з сумішшю соняшникової олії та вершкового масла з усіх боків до коричневої скоринки. Дайте м’ясу трохи охолонути і поріжте на шматочки завтовшки 1 сантиметр.
На цій же пательні обсмажте півкільця цибулі до золотистого кольору, додайте вершки, мускатний горіх і шматочки свинини. Тушкуйте на середньому вогні протягом 10−15 хвилин.
Яблука запечіть в духовці протягом 25 хвилин, очистіть від шкірки і розімніть в пюре з медом і перцем чилі.
Подавайте м’ясо на подушці з яблучного пюре.
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...